Facebook    Twitter
Your Choice Catering Dordrecht Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Kerkeplaat 124
3313 LC Dordrecht
tel. 078 - 7440058

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


barbecue zalm

Barbecue

BBQ Steak

 


Your Choice Catering Dordrecht - Barbecue

Het is altijd een goed idee om te barbecueën. Uiteraard bij mooi weer, maar ook bij regenachtig, stormachtig of zelfs koud weer. Dan doe je het toch gewoon binnen! De barbecues van Your Choice Catering Dordrecht zijn er ook gewoon voor elk weertype. U kunt ze namelijk ook binnen gebruiken. Wel zo makkelijk en ook leuk en origineel als winters feestje!

Op kolen en gas!

Bij Your Choice Catering Dordrecht kunt u terecht voor een barbecue op gas of een barbecue op kolen. Voor beiden valt natuurlijk iets te zeggen, het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat. De barbecue leveren we bij u af, we helpen u om deze aan te steken en u hoeft zich verder nergens zorgen over te maken. De borden, het bestek, de servetten zijn allemaal erbij geleverd. En ook de afwas hoeft u niet te doen, alles kan zo weer naar ons terug, wij wassen de boel wel weer af!

Onze arrangementen zijn heel divers!

U kunt bij Your Choice Catering Dordrecht kiezen uit drie barbecue-arrangementen. Al ons vlees is heerlijk gemarineerd en er zit ook altijd vers stokbrood met kruidenboter bij en natuurlijk heerlijke salades. Wilt u graag wat anders of bijvoorbeeld een aantal vegetarische barbecuerechten? Geef het aan ons door, dan regelen wij dat voor u! Samen zorgen we voor de perfecte barbecue.

BBQ Standaard BBQ Extra BBQ de Luxe

Dranken

Een barbecue is pas echt compleet met een heerlijk verkoelend drankje erbij. Dat weten wij van Your Choice Catering Dordrecht als geen ander. Neem ook eens een kijkje bij ons drankenarrangement. Dat is heel handig als de barbecue op locatie plaats zal vinden. U kunt u gasten al drie uur lang onbeperkt laten drinken voor slechts 7,50 euro per persoon. Voor die prijs kun je nog eens met elkaar proosten!

En al uw andere wensen

En heeft u nog andere wensen voor de perfecte barbecue: een mooie aankleding in stijl, een springkussen voor de kleintjes of live muziek? U kunt het zo gek niet bedenken of Your Choice Catering Dordrecht kan het voor u realiseren. Zo bent u in een keer helemaal klaar en hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken.

Bel ons gerust voor een offerte op maat. Ons gratis telefoonnummer is 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.