Facebook    Twitter
Your Choice Catering Dordrecht Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Kerkeplaat 124
3313 LC Dordrecht
tel. 078 - 7440058

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Huwelijk

huwelijksreceptie catering

bruiloft cateraar

 


Your Choice Catering Dordrecht - Huwelijk

Een huwelijk is een mooi moment in iemands leven. Twee mensen die van elkaar houden gaan samen een verbintenis aan en geven elkaar het ja-woord. Ja op een mooi leven samen. Ja op elkaar steunen door dik en dun. En wij hopen dat u ook tegen ons ja zult zeggen. Een ja op een mooi huwelijksfeest. Met de heerlijkste gerechten en drankjes. Dat kunt u met een gerust hart aan Your Choice Catering Dordrecht overlaten!

Trouwen op een mooi plekje!

Your Choice Catering Dordrecht kan u bij veel aspecten van een huwelijksdag goed helpen. De locatie van de trouwerij bijvoorbeeld. Wij hebben tal van mooie locaties voor u in petto. Neem er maar eens een kijkje. Uiteraard is de lijst niet compleet, er zijn nog veel meer mooie plekjes in Nederland die er niet op staan. Vraag er ons gerust naar.

Elke trouwerij is uniek!

Your Choice Catering Dordrecht heeft al vele huwelijken voorbij zien komen en elke keer zijn ze weer bijzonder en uniek. Voor ons is en blijft het ook bijzonder om het elke keer weer mee te mogen maken en te verzorgen. En natuurlijk zullen we dat met verve doen! Een bruiloft is een dag waar je met plezier op terug kijkt en waarbij alles perfect geregeld moet zijn. Laat dat maar aan ons over. Dan heeft u tijd om te genieten van uw partner en uw gasten!

Voor al uw wensen!

Al uw wensen omtrent uw huwelijk nemen wij uiterst serieus. Wat uw keuze op het gebied van catering ook mag zijn. Wij verzorgen buffetten in alle soorten en maten, maar ook recepties en walking dinners. En wilt u het liever klein en intiem houden, denk dan eens aan een private dinner.

Voorbeeld van een compleet verzorgde dag

Bovenstaand voorbeeld is slechts een indicatie van de mogelijkheden en de bijbehorende kosten. Neem gerust contact met ons op om uw persoonlijke wensen te bespreken.

Alles goed geregeld!

Al uw eigen ideeën en suggesties voor jullie huwelijk bespreekt Your Choice Catering Dordrecht graag met u. We maken dan samen een mooi draaiboek voor de hele dag. U weet dan precies waar u aan toe bent en zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Ook de aankleding, extra materiaal, eventueel muziek of ander entertainment kunnen wij goed voor u regelen.

Gratis proefdiner!

Mochten jullie met ons in zee gaan, dan hebben we nog een mooie verrassing voor jullie: een gratis proefdiner samen met je ouders of met de getuigen. Ons cadeautje voor jullie, een mooie manier om alvast voor te proeven.

Veel mogelijkheden

Kijk maar vast wat rond op onze website, er is al zoveel terug te vinden als het gaat om ideeën voor een huwelijk, ook als het gaat om entertainment of extra materialen. En natuurlijk vullen we graag aan waar dat nodig is. Bel gerust voor een gratis en vrijblijvende offerte: 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.