Facebook    Twitter
Your Choice Catering Dordrecht Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Kerkeplaat 124
3313 LC Dordrecht
tel. 078 - 7440058

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Wijnproeverijen

wijn en spijs avond

 


Your Choice Catering Dordrecht - wijnproeverij

Your Choice Catering Dordrecht organiseert als onderdeel van een evenement of feest ook graag een wijnproeverij. Dat is een mooi en bijzonder moment van bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, huwelijk of personeelsuitje. U zult versteld staan wat u nog over wijnen kunt leren en hoe ze smaken. Zo wordt het aangename met het nuttige verenigd.

Geniet nog meer van wijnen!

Onze sommeliers zijn bedreven in hun vak en vertellen er vol enthousiasme over. Het enthousiasme werkt vaak sterk aanstekelijk, zo kunt u nog meer van de wijnen genieten! Ideaal dus om deze belevenis met een fijn gezelschap te ondervinden. Your Choice Catering Dordrecht heeft de meest gedreven en passievolle sommeliers weten te strikken. Reken maar dat u er van zult genieten, trouwens ook als u zelf geen wijn mag en wilt drinken kan het zeer vermakelijk en leerzaam zijn!

Met gerechten waarbij de wijn tot zijn recht komt!

Wijn en een (hartig) hapje horen bij elkaar. Your Choice Catering Dordrecht heeft maar liefst drie arrangementen samengesteld, waarbij de wijnen perfect tot hun recht komen. De wijnen die door de ervaren en gedreven sommeliers geselecteerd zijn zullen uit de hele wereld komen. Zo proeft u bijvoorbeeld wijn uit zowel Europa, als de Verenigde Staten en Nieuw Zeeland en leert u alles over druivensoorten, rijping en op dronk komen. Deze drie arrangementen passen perfect bij de wijnen:

Spijzen Standaard Spijzen Extra Spijzen Luxe

Een hele bijzondere ervaring!

Een wijn proeverij van Your Choice Catering Dordrecht duurt maar liefst drie uur, u proeft dan zo'n tien verschillende wijnen en het kost slechts 20 euro p.p. exclusief de kosten voor de sommelier. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden voor uw feest zijn en u krijgt een gratis en vrijblijvend advies op maat.

Bel gratis 0800 4890 890 of vul ons contactformulier in.