Facebook    Twitter
Your Choice Catering Dordrecht Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Kerkeplaat 124
3313 LC Dordrecht
tel. 078 - 7440058

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


beautifull blackPrivate dinners

 


Your Choice Catering Dordrecht - Private dinners

Soms wil je iets heel anders. Een feest met een intiem tintje. Een feest met een kleine groep mensen om iets moois te vieren. Een feest met bijzondere gerechten, mooie wijnen en zachte achtergrondmuziek. Dan is een private dinner echt perfect. Your Choice Catering Dordrecht biedt ook private dinners aan. Juist voor die intieme en mooie momenten.

Voor de juiste sfeer

Your Choice Catering Dordrecht biedt u, in uw eigen omgeving of op locatie, een luxe driegangendiner bereidt door een professionele kok die er desgewenst veel over kan vertellen. Zo weet u precies wat u voorgeschoteld krijgt en dat zal de sfeer nog meer verhogen. U kunt zich laten verrassen door een verrassingsmenu of u kunt uw wensen van te voren kenbaar maken. Hoe u het ook het wilt, het is altijd bijzonder, excellent, bijzonder smakelijk en het geheel wordt prachtig opgediend. Een echte verwennerij!

Wat kunt u verwachten?

Wilt u een beetje idee hebben hoe het in zijn werk gaat en wat u dan kunt verwachten? Bekijk dan hier maar even de menu-impressie. Wilt u graag heel iets anders, dan kan dat natuurlijk altijd! Onze koks zijn gedreven en passievol en kunnen er heel enthousiast over vertellen.

Menu inpressie        

Alles voor uw feestje!

Your Choice Catering Dordrecht biedt al een private dinner aan voor minimaal acht personen of voor een minimaal bedrag van 500 euro. Samen met u stellen we dan het menu samen, dan kan een driegangendiner zijn, maar meerdere gangen is natuurlijk ook mogelijk. Wij doen alles om het u naar uw zin te maken, het tafellinnen, het bestek, de borden en de glazen zijn allemaal bij de prijs inbegrepen. En ook de afwas kunt u aan ons overlaten.

Passende wijnen

U wilt tijdens zo'n private dinner natuurlijk ook graag passende wijn schenken voor u en uw gasten. Ook daarbij kunnen wij u van dienst zijn. We hebben een uitgebreide en met zorg gekozen wijnkaart, zodat u een goede keus kunt maken. Vraag er gerust naar.

Make a Wish Nederland Wens Diner

Sinds 2013 is Your Choice Catering Dordrecht de huiscateraar van de stichting Make a Wish. Deze stichting maakt wensen van kinderen met een ernstige ziekte waar. Wij steunen deze stichting van harte en bedenken veel gezamenlijke initiatieven, zodat we ons steentje kunnen bijdragen. Tevens doneren wij van elke private dinner maar liefst 15 % aan deze stichting.

Wilt u meer weten over onze private dinners of eens vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel dan gratis 0800 4890 890 of vul ons contactformulier op. U zult verrast staan wat er allemaal mogelijk is.