Facebook    Twitter
Your Choice Catering Dordrecht Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Kerkeplaat 124
3313 LC Dordrecht
tel. 078 - 7440058

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfscatering

 


Your Choice Catering Dordrecht - bedrijfscatering

Zoekt u naar een oplossing voor de catering van uw bedrijf? Wilt u graag uw personeel een uitgebalanceerde en volwaardige lunch geven? Of heeft u af en toe een cateraar nodig die voor het avondeten kan zorgen als u uw werknemers laat overwerken in drukke tijden? Your Choice Catering Dordrecht kan het u allemaal bieden.

Verse en volwaardige producten

Your Choice Catering Dordrecht verzorgt maaltijden met verse en volwaardige producten. Zo kunnen u en uw werknemers genieten van een heerlijke ontspannen lunch en daarna vol frisse moed weer verder werken. Niets is zo belangrijk om even te kunnen ontspannen en de weer op krachten te komen. Onze lunches zijn daar perfect voor. Als u het wenst kunnen wij elke dag vers fruit, gezonde broodjes, heerlijke soepen en zuivelproducten leveren. U staat bij ons als klant altijd centraal of u nu weinig of veel werknemers in dienst heeft!

Grote deskundigheid

Ook als u regelmatig zakenrelaties of klanten over de vloer krijgt die u een lunch of diner wilt aanbieden, kan Your Choice Catering Dordrecht u van dienst zijn. Wij hebben gedreven en professionele koks en personeel in dienst die het met plezier en grote deskundigheid voor u kunnen regelen.

Voorbeeld

Wilt u weten hoe zo'n lunch er eventueel voor uw personeel uit zou kunnen zien? Dit is een voorbeeld van een dagelijkse lunch voor 60 personen. Uiteraard is er veel bij ons mogelijk. We heten niet voor niets Your Choice Catering Dordrecht, uw keuze is onze leidraad. We zijn heel schappelijk en zeer flexibel.

Prijs vanaf € 6,65 p/p all-in (60 personen op basis van contract levering)

  • diverse harde en zachte broodjes, krentenbollen en ontbijtkoek
  • kaasplateau met diverse kazen (waaronder brie)
  • vleeswarenplateau met diverse vleeswaren en filet American
  • salade en vers fruit
  • melk, karnemelk en jus d'orange
  • serviesgoed

Contact

Neem contact met u op, u zult verrast zijn over de mogelijkheden én de prijs! Elke offerte is natuurlijk zonder kosten en vrijblijvend. Bel het gratis nummer 0800 4890 890 of ga naar het contactformulier.