Facebook    Twitter
Your Choice Catering Dordrecht Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Kerkeplaat 124
3313 LC Dordrecht
tel. 078 - 7440058

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Entertainment

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Dordrecht - Entertainment

Wat is een feest zonder entertainment? Vaak maakt dat een feest een tikje leuker, spannender, grappiger en bijzonderder. Denk maar eens aan blije kindergezichten voor een poppenkast. Een band die favoriete nummers van het bruidspaar speelt. Een potje ganzenborden tijdens een oud-Hollands feestje. Of een hilarische quiz voor de jarige job compleet met hoogtepunten uit zijn of haar leven. Your Choice Catering Dordrecht weet wat een feest echt bijzonder maakt!

Wij realiseren het!

Door onze ervaring hebben we een groot netwerk opgebouwd. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kennen wel iemand die het voor u kan realiseren. En wilt u iets geks, grappigs of bijzonders, maar u weet nog niet wat? Dan denken we graag met u mee. Wij komen vaak met bijzondere invalshoeken en u zult aangenaam verrast zijn over de mogelijkheden én over de prijzen!

Wij kennen de mensen!

Natuurlijk zijn we allereerst een cateraar, over de drankjes en gerechten hoeft u zich nooit zorgen te maken bij Your Choice Catering Dordrecht. Maar we kennen op het gebied van entertainment ook tal van mensen en adressen die hun vak net zo serieus nemen als wij en het geheel naar uw zin willen maken. Een ouderwetse orgelman, een Spaanse flamingodanseres, een swingende rockband of een romantische pianist. Wij kunnen het u leveren. Wilt u voor de kinderen een goochelaar, een poppenkastspeler of iemand die kan schminken en figuren van ballonnen kan maken? Vertel het ons en wij regelen het voor u.

Laat ons weten wat u graag wilt op het gebied van entertainment. We zijn te bereiken via ons gratis telefoonnummer 0800 4890 890 of via het contactformulier . Elke offerte is gratis en vrijblijvend.