Facebook    Twitter
Your Choice Catering Dordrecht Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Kerkeplaat 124
3313 LC Dordrecht
tel. 078 - 7440058

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Lunch Buffet

warm buffet


 


Your Choice Catering Dordrecht - buffetten

Your Choice Catering Dordrecht kan u verschillende buffetten aanbieden, altijd mooi opgemaakt, divers en gemaakt van verse producten. Your Choice Catering Dordrecht zorgt er ook voor dat uw buffet ten allen tijde een bijzondere en feestelijke gelegenheid wordt. We kunnen u onze 'standaardbuffetten' aanbieden om de keuze voor u iets makkelijker te maken. De gerechten uit deze buffetten zijn uiteraard goed op elkaar afgestemd en met zorg samengeteld. Maar mocht u uw eigen ideeën hebben dan kan dat uiteraard ook. Er is heel veel mogelijk.

Volop keuzemogelijkheden

U heeft keuzemogelijkheid op elk gebied. En of u nu een buffet wilt voor uw bruiloft of personeelsfeest, wij bieden u onze expertise en deskundigheid aan met uw persoonlijke wensen daarbij op de voorgrond. We kunnen u nu al garanderen dat we u niet zullen teleurstellen. Ook als u een themafeest geeft, kan een themabuffet een goed idee zijn. Er staan hier al wat suggesties, maar uiteraard is er heel veel mogelijk. Bepreek uw wensen gerust met ons.

Koude buffetten Koud / warm buffet Zelf buffet samenstellen
Flavours of the world Thema buffetten Lunch & Tapas buffet
Wereld buffetten Desserts buffet    

Inclusief heel veel

De buffetten zijn inclusief serviesgoed, bestek en schoonmaakkosten. Uiteraard wordt alles mooi geserveerd op feestelijk opgemaakte schalen en voor de buffettafel hoeft u zelf niet te zorgen, die nemen wij gewoon mee.

Ook voor de extra's kunnen wij zorgen!

Wilt nog extra bloemstukken, een chiquere aankleding of een aankleding geheel in stijl van uw thema, dan zorgen we daar natuurlijk voor tegen een een hele scherpe prijs. Alles wordt van te voren besproken en u komt nooit voor verrassingen te staan achteraf.

Offerte op maat

Bel ons gerust voor een offerte op maat: 0800 4890 890 of vul het contactformulier in. Een offerte is altijd zonder verplichtingen en natuurlijk ook zonder kosten.