Facebook    Twitter
Your Choice Catering Dordrecht Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Kerkeplaat 124
3313 LC Dordrecht
tel. 078 - 7440058

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfsfeest - receptie

Bedrijfsfeest

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Dordrecht - bedrijfsfeesten

Elk lustrum, jubileum, teamuitje, personeelsdag of bedrijfsevent wordt door Your Choice Catering Dordrecht met zorg samengesteld en verzorgd. Zet u uw personeel graag letterlijk in het zonnetje tijdens een spetterend strandfeest? Wilt u graag een themafeest waar al uw werknemers van wakker schrikken omdat het Halloween is? U kunt het niet zo gek bedenken of het kan gerealiseerd worden door Your Choice Catering Dordrecht.

Met passie en deskundigheid!

Your Choice Catering Dordrecht verzorgt uw bedrijfsfeest met grote professionaliteit, gedrevenheid, passie en deskundigheid. Wij serveren de heerlijkste hapjes en drankjes en denken graag met u mee als u iets bijzonders wilt. Wij houden altijd rekening met uw wensen, uw budget en uw voorkeuren. Creativiteit is ons handelsmerk en we draaien ons hand niet om voor iets groots en spectaculairs. Sterker nog, daar worden we zelf ook heel enthousiast over en zullen er alles aan doen om dat tot in de puntjes te verzorgen! Maar ook als u het klein wilt houden, is de keuze voor Your Choice Catering Dordrecht de juiste keuze. Wij willen graag dat we het iedereen naar de zin kunnen maken. Of dat nu bij een groot feest is of voor een wat kleiner gezelschap.

Ook voor uw zakenrelaties

Ook als u iets voor uw relaties wilt organiseren, kan Your Choice Catering Dordrecht u daarbij tot dienst zijn. Een soepel lopend buffet, een perfect diner, een gezellige barbecue, wij draaien er onze hand niet voor om. Wat dacht u van een walking dinner? Een perfecte manier om te genieten van hoogstaande culinaire gerechten in een heel ongedwongen, informele sfeer. Of misschien bent u wel in voor een van onze 'Flavours of the World'-buffetten, met live cooking door onze professionele koks. Zo maakt u samen een culinaire reis door de wereld met gerechten uit verschillende wereldkeukens.

Veel mogelijkheden

Wij verzorgen uw bedrijfsfeest op culinaire wijze met de heerlijkste hapjes en drankjes, desgewenst aangevuld met mooie achtergrondmuziek, een live-optreden of een karaoke-installatie. Wilt u een aankleding in stijl, een partytent bij slecht weer of misschien animatie voor de aanwezige kinderen van uw personeel? Het is allemaal mogelijk.

Ons telefoonnummer is 0800 4890 890 of vul het contactformulier in, wij kijken uit naar uw feest!