Facebook    Twitter
Your Choice Catering Dordrecht Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Kerkeplaat 124
3313 LC Dordrecht
tel. 078 - 7440058

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Verhuur materialen

 


Your Choice Catering Dordrecht - Materialen

Heeft u extra materiaal nodig voor u feest? Bijvoorbeeld extra sta-tafels, een complete bar of een heerlijk loungeset? Ook dan kunt u bij Your Choice Catering Dordrecht goed terecht. Natuurlijk zijn wij in eerste instantie en cateringbedrijf, maar wij mochten wij uw catering ook echt gaan verzorgen, dan helpen we graag een handje met de benodigde materialen. In de loop der jaren hebben we een groot netwerk opgebouwd en weten we precies waar we de mooiste sfeerverlichting, de fleurigste bloemstukken en het beste springkussens kunnen halen.

Voor van alles en nog wat!

Your Choice Catering Dordrecht kan u helpen met van alles en nog wat. Van plantenbakken tot geluidsinstallaties, van complete bars tot fakkels, van klapstoelen tot garderobesets. U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben er wel een oplossing voor. Wij maken geen onderscheid in grote of kleine feesten, vraag ons rustig naar de mogelijkheden. Wij weten inmiddels dat er echt heel veel gerealiseerd kan worden.

Huurmaterialen (pdf)        

Contact

Wilt u meer weten wat er allemaal mogelijk is, neem dan vrijblijvend en gratis contact met ons op via 0800 4890 890 of vul ons contactformulier in.