Facebook    Twitter
Your Choice Catering Dordrecht Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Kerkeplaat 124
3313 LC Dordrecht
tel. 078 - 7440058

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Recepties

Catering personeel


 


Your Choice Catering Dordrecht - recepties

Een receptie is vaak een gezellige bijeenkomst. De gasten heffen hun glas op het bruidspaar, of op de jubilaris en wensen het feestvarken veel geluk. Your Choice Catering Dordrecht proost graag mee. Want voor ons is een receptie altijd prettig om te organiseren. We vinden het fijn om het iedereen naar zijn zin te maken met een heerlijk hapje en drankje.

Jarenlange ervaring

Your Choice Catering Dordrecht kan stoelen op een jarenlange ervaring en heeft al vele recepties verzorgd. Of het nu een bedrijfsreceptie, een huwelijksreceptie of andere receptie is, wij doen er alles aan om het zo goed mogelijk te verzorgen, met de heerlijkste drankjes en hapjes te komen en alles netjes en stijlvol te serveren. Al uw eigen wensen nemen we natuurlijk graag mee.

Uw droomreceptie maken wij waar

Uw droomreceptie begint hier bij Your Choice Catering Dordrecht. Alle materialen, zoals glazen, servies en bestek zijn natuurlijk bij de prijs inbegrepen. Wilt u iets extra's zoals sfeerverlichting of een bijzondere styling met bijvoorbeeld bloemstukken, dan kunnen wij dat voor u regelen. Over alles valt met ons te praten en de prijs zal heel schappelijk zijn. We nemen u en uw wensen altijd als uitgangspunt. Zo wordt het een receptie met een persoonlijke touch en dat zullen de gasten zeker weten te waarderen. Niets wordt aan het toeval overgelaten en alles tot in de puntjes verzorgd.

Onze arrangementen

Your Choice Catering Dordrecht heeft inmiddels veel ervaring in het verzorgen van recepties en we weten dus goed wat men over het algemeen goed kan waarderen. Op basis daarvan hebben we een aantal receptiearrangementen samengesteld. Maar wilt u toch iets bijzonders of heeft u zelf een fantastisch idee, dan denken wij graag met u mee en zullen we dat voor u gaan regelen. Zo wordt het een receptie op maat waar u verder geen omkijken naar heeft.

Party pakket
Your Choice
Koude
Borrelassortimenten
Warme Borrelassortimenten
Extra aanvulling        

Dranken

Ook de drank kan Your Choice Catering Dordrecht uiteraard verzorgen, want wat is nu een receptie zonder een drankje erbij? Neem maar eens een kijkje bij ons drankenarrangement. Daar zit ook vasst voor u wat bij. Wat dacht u van onze speciale actie? Bij het 'Onbeperkt Hollands Assortiment' kunt u samen met uw gasten gedurende drie uur genieten van onze dranken voor slecht 7,50 euro all-in.

Drankenarrangement        

Contact

Wilt u ook weten welke mogelijkheden we voor uw receptie kunnen bieden? Bel ons dan of vul ons contactformulier in. We helpen u graag verder en zullen u niet teleurstellen! Ons gratis nummer is 0800 4890 890. We maken vrijblijvend een offerte voor u op.