Facebook    Twitter
Your Choice Catering Dordrecht Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Kerkeplaat 124
3313 LC Dordrecht
tel. 078 - 7440058

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Walking Dinners

Amuses

Amuses Walking Dinner

 


Your Choice Catering Dordrecht - Walking dinners

Bij een feest is het de bedoeling dat de gasten zich in een ongedwongen en prettige sfeer zich kunnen vermaken. Een babbeltje hier, een praatje daar. Ondertussen nippend aan een heerlijk drankje of genietend van culinaire hapjes. Een walking dinner heeft alles in zich om dit sfeertje te evenaren.

Goed doordacht concept

Your Choice Catering Dordrecht biedt nu ook walking dinners aan. Men loopt gewoon rond en ondertussen worden er kleine gerechten geserveerd aan de gasten. De ervaring leert dat zo'n acht gerechten staan voor een compleet diner. De gerechten van Your Choice Catering Dordrecht zijn goed doordacht. Het zijn stuk voor stuk heerlijke gerechten, veel meer dan een borrelhapje. De kok heeft ze met zorg bereid en dat proef je. Om u een een idee te geven, kunt u hier bekijken wat wij te bieden hebben aan gerechten.

Exclusief walking dinner Chinees walking dinner Walking dinner

Ruimte voor uw wensen

Uiteraard is er nog veel meer mogelijk en we gaan graag met u in gesprek over uw wensen. Onze koks zijn professioneel en kunnen u veel bieden, uiteraard altijd met verse en eerlijke producten, deskundig bereid. Je proeft als het ware het talent van de koks.

Duidelijk en betrokken!

Veel van uw gasten zullen aangenaam verrast worden. Niet alleen hoe stijlvol alles er uit ziet, maar ook hoe heerlijk de gerechten zullen smaken. Uiteraard kunnen wij u ook van dienst zijn als het gaat om de styling en aankleding van het feest. Heeft u partytenten of statafels nodig, dan zorgen wij ook daarvoor. Ook de drank en de muziek kunnen wij voor u verzorgen. Ons staat niets in de weg om uw evenement, feest of partij tot een groot succes te maken. U krijgt precies wat u wilt, altijd in overleg met ons, zonder verrassingen achteraf. Wij streven altijd naar duidelijkheid, betrokkenheid en transparantie!

Dessert

En wilt u na afloop nog een heerlijk dessert? Ook dan kunt u bij Your Choice Catering Dordrecht uitstekend terecht. Wij bieden bijvoorbeeld een heerlijk en uitgebreid dessertbuffet aan. Maar als u ludiek wilt zijn en bijvoorbeeld een zingende goochelaar wilt die ijsjes uit zijn binnenzak tovert voor alle gasten, dan kan dat natuurlijk ook. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Bel ons op het nummer 0800 4890 890 of vul het contactformulier in. We helpen u graag verder!