Facebook    Twitter
Your Choice Catering Dordrecht Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Kerkeplaat 124
3313 LC Dordrecht
tel. 078 - 7440058

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Party tent

Bedrijfsopening

Sushi wagen

 


Your Choice Catering Dordrecht - bedrijfsopening

Bent u een startende ondernemer of gaat u verhuizen naar een ander pand en wilt u dat graag vieren? Your Choice Catering Dordrecht helpt u graag een handje bij uw bedrijfsopening. Wij hebben veel ervaring en expertise in huis om er een geslaagd feest van te maken. Een mooi begin van iets nieuws!

De juiste toon

Onze kernwoorden zijn: flexibiliteit, professionaliteit en creativiteit. Een goede mix van deze drie eigenschappen zorgen ervoor dat u het feestje krijgt wat u verdient! Natuurlijk serveren we daarbij de heerlijkste gerechten en kleden we de boel mooi aan als u dat wilt. Denkt u aan lekker glaasje champagne met wat culinaire hoogstandjes erbij? Geen enkel probleem voor ons. Of wilt u juist een uitgebreid buffet met alles erop en eraan? Ook dat regelen wij graag. Wij weten namelijk precies hoe we een feestje vorm moeten geven, of dat nu heel zakelijk moet of juist heel losjes, we kunnen altijd de juiste toon aanslaan.

Kent u de term pannenbier, dat is een term uit de bouw:

Pannenbier Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie: Pannenbier is een term uit de bouw. Wanneer het hoogste punt van een gebouw is bereikt en de dakpannen gelegd kunnen worden, wordt bier geschonken dat door de opdrachtgever beschikbaar wordt gesteld. In sommige streken plaatst men wanneer het hoogste punt bereikt is een meiboom op de nok, meestal is het een vlag die blijft wapperen totdat het pannenbier is geschonken en gedronken. Een lang wapperende vlag duidt op een gierige opdrachtgever. Een bezem op het hoogste punt nadat de vlag gestreken is duidt erop dat er geen bier is geschonken (en geen fooi is gegeven).

Voor elk hoogtepunt!

Zo wordt een hoogste punt ook echt een hoogtepunt. Your Choice Catering Dordrecht helpt u graag om uw eigen hoogtepunt, letterlijk of figuurlijk vorm te geven in een mooi feest. Bel ons voor een gratis en vrijblijvende offerte op 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.